Glasfiber standard

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

DKK 998,00DKK 6.798,00

Dansk produceret “DanoMast” glasfiber flagstang til montering på flagsokkel.
– 10 års garanti
– Kvalitet til lav pris
– Inkl. farvestabil rød flagknop, flagline og lineholder

Faktaark

 

Ryd

Glasfiberflagstang

Slip for vedligeholdelsesarbejdet

Vælg en DanoMast flagstang i glasfiber, hvis du vil slippe for al malerarbejdet, som er ved en traditionel flagstang i træ. Priserne er yderst konkurrencedygtige. Din nye flagstang leveres inklusive flagknop, flagline og lineholder, så det eneste, du skal erhverve dig udover, er et flag eller en vimpel. Tjek også at du har spændebeslag. Besøg webshoppen og se det store udvalg af tilbehør til din flagstang.

Ingen bekymringer – 10 års garanti

Vi har nøje udvalgt vores materialer og med 25 års erfaring i branchen sker forarbejdningen med største præcision, så derfor tilbyder vi hele 10 års garanti på vores DanoMast glasfiber flagstang. Vi er stolte af vores produkter og vi ser frem til at vejlede dig, hvis du måtte have brug for hjælp til at bestille din nye flagstang i webshoppen. Og husk, at flagstængerne leveres i hele landet. Fragtpriser fra kun kr. 295.

Flagstænger fra 4 m til 15 m

Har du behov for en rigtig høj glasfiberflagstang, kan du også nemt finde den hos os. Vi har et bredt udvalg af flagstænger fra 4 m og helt op til 15 m. For alle gælder det, at her får du en rigtig god kvalitetsflagstang til en lav pris. 

Har du spørgsmål til køb af din nye flagstang, er du altid velkommen til at ringe på 75 58 62 80.