Sikker betaling
Levering fra 499,-
75586280
Dansk produceret

Hvad koster en flagstang?

Hvis der er noget der symboliserer danskhed og festivitas, så er det når nationalflaget hejses i Danmark – og det er helst til enhver given lejlighed. I Danmark ses Dannebrog ofte flagre i vinden på toppen af en flagstang. Lige fra barneårene, hvor børn tegner landskaber med gårde og heste på markerne, er der næsten altid placeret en flagstang med et Dannebrogsflag et eller andet sted på tegningen. I de unge år, drømmer mange om hus og have – med en flagstang solidt plantet i forhaven. Det er næsten uundgåeligt ikke at frembringe gode minder, når tankerne kredser om flaghejsning, flagstænger og Dannebrog.

Hvad koster en træflagstang?

Hvad koster en glasfiberflagstang?

 

 

Prisen på en flagstang afhænger af flere ting

  • Skal det være træ eller glasfiber?
  • Hvor høj skal den være?
  • Skal det være med vippebeslag eller sokkel?
  • Skal det være et flagstangssæt?

Når man skal vælge en flagstang, er der flere ting, som du skal tage stilling til. Din flagstang skal passe til højden på dit hus. Oftest skal flagstangen være så høj, så hele flaget er fri af tagets rygning. Til et almindeligt 1-plans hus vil en flagstang på 8 meter for eksempel være passende. Er du i tvivl om hvor høj flagstangen skal være, kan du finde vores vejledning her.

Dernæst skal du afgøre, hvilket materiale din flagstang skal være i. Skal det være af træ eller glasfiber? En træflagstang egner sig til dig, der elsker alt det traditionelle omkring en flagstang. Flagstangen skal vedligeholdes med en gang maling hver 4-5 år.

Vi har samlet alle vores priser på flagstænger her på siden, så du får det store overblik.

 

Fragtpriser

Til prisen på flagstænger og sæt tilkommer fragtomkostninger.
Fragten ved flagstænger på maksimalt 12 meter er 499.-
Fragt på flagstænger over 12 meter beregnes individuelt.

Få hjælp af flagstangsspecialisterne
Vi er et familiefirma, der gennem 25 år har specialiseret os i fremstilling af træflagstænger.
75586280
cartphone-handsetcrossmenuchevron-down